Βιογραφικό Δημάρχου

Φίλες & φίλοι 

          Γεννήθηκα το 1960 στο Κομπότι Άρτας όπου τελείωσα το Λύκειο. Σπούδασα Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο του Sassari Ιταλίας και ασκώ το επάγγελμα του Φαρμακοποιού από το 1990 στο Κομπότι Άρτας. Είμαι παντρεμένος με τη Φαρμακοποιό Ντιάνα Μαρία – Βεατρίκη με την οποία απέκτησα δύο κόρες, τη Ναυσικά και την Μαριάντζελα.

     dimarxos4  Διετέλεσα Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Κομποτίου «ΣΚΟΥΦΑΣ» για αρκετά χρόνια και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου. Επίσης, διετέλεσα γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Άρτας, μέλος του Δ.Σ. Σ.Υ.Φ.Α. και μέλος του Δ.Σ. της Σ.Υ.Φ.ΑΡΤ. Εκλέχτηκα Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Άρτας (Χ.Υ.Τ.Α.) το 2005 όπου και συνέχισα να εκλέγομαι μέχρι και το έτος 2013. Στις εκλογές για το νεοσύστατο Σύνδεσμο (ΦΟΔΣΑ ΗΠΕΙΡΟΥ) το Δεκέμβριο του 2013 εκλέχτηκα Πρόεδρος στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου. Επίσης είμαι Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας από το 2011.

          Μιλάω άπταιστα την Ιταλική γλώσσα και έχω γνώσεις της Αγγλικής γλώσσας. Έχω εκλεγεί Δήμαρχος Κομποτίου το 2002 με ποσοστό 62,20 % , επανεκλέγει το 2006 με ποσοστό 81,06 %, όπου παρουσίασα πλούσιο έργο σε όλους τους τομείς καθημερινότητας και της δραστηριότητας των κατοίκων της περιοχής. Σήμερα διατελώ τα καθήκοντά μου ως Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά στο νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο από τον Ιανουάριο του 2011, όπου και εκλέχτηκα με ποσοστό 54,95 % και επανεκλέχτηκα στις εκλογές του Μαΐου 2014, με ποσοστό 55,28 % από την πρώτη Κυριακή.   

         Αγαπητοί συνδημότες, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε για να «κτίζουμε» μαζί το Δήμο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ που οραματιζόμαστε και αξίζουμε.

                   Με εκτίμηση              

Ευστάθιος Γιαννούλης