Δελτία Τύπου

«Συντήρηση σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νικολάου Σκουφά».

       Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής περιόδου 2017-2018 και το κλείσιμο των σχολικών μονάδων ενόψει καλοκαιριού, ξεκίνησε η επισκευή και συντήρηση των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των αύλειων χώρων του Δήμου Νικολάου Σκουφά στα πλαίσια της καλύτερης λειτουργίας αυτών.

Ένταξη του έργου "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης ΤΚ Μαρκινιάδας της ΔΕ Πέτα του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Ένταξη του έργου

Την ένταξη του έργου με τίτλο "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΜΑΡΚΙΝΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΕ ΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ" υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης προϋπολογισμού 3.000. 000,00€.

Συμπαράσταση και Οικονομική Ενίσχυση στους πυροπαθείς της Αττικής

       Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής, όπου χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και καταστράφηκαν ολόκληρες περιουσίες και συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες των πυροπαθών με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε. Για το λόγο αυτό η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου, αποφάσισε να συνδράμει με το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00€) και η Κεντρική Ένωση Δήμων( ΚΕΔΕ) έχει ανοίξει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ένα λογαριασμό αλληλεγγύης, στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά τους πληγέντες συνανθρώπους μας. Ο λογαριασμός είναι ο εξής:

«ΚΕΔΕ – ΙΒΑΝ GR90 0110 1510 0000 1510 0284 874» ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

         

Διαβάστε περισσότερα...

Καθορισμός αιγιαλού, παραλίας και παλιού αιγιαλού στη θέση "Κανάλι" Νεοχωρίου

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ, ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΚΑΝΑΛΙ» ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ (ΦΕΚ 233Δ’/11-06-2018)

Από την Πολεοδομία

Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης ΤΚ Μαρκινιάδας της ΔΕ Πέτα, Δήμου Νικολάου Σκουφά

Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης ΤΚ Μαρκινιάδας  της ΔΕ Πέτα, Δήμου Νικολάου Σκουφά

Στις 15 Ιουνίου 2018, υποβλήθηκε πρόταση στο πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών για την κατασκευή του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Τ.Κ. Μαρκινιάδας της Δ.Ε. Πέτα, του Δήμου Νικολάου Σκουφά», προϋπολογισμού 2.940.000,00 €.