Δελτία Τύπου

Οι νέες διατάξεις για τη χρήση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων που ανήκουν στους ΟΤΑ, από τους συλλόγους

Οι νέες διατάξεις για τη χρήση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων που ανήκουν στους ΟΤΑ, από τους συλλόγους


Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, ενημερώνει τους συλλόγους που εδρεύουν στην περιοχή μας ότι:
Η παράγραφος 2 του άρθρου 66 του νόμου 4735/2020, όπως έχει τροποποιηθεί με το άρθρο 65 του νόμου 4809/2021, και που θα αρχίσει να ισχύει την 1η Σεπτεμβρίου, ορίζει:
« Αθλητικό σωματείο που δεν φέρει την ειδική αθλητική αναγνώριση του αρ.8 του ν.2725/1999 και δεν έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων του αρ.142 του ν.4714/2020, ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιεί αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού.»

Τα σωματεία του Δήμου Νικολάου Σκουφά, καλούνται να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα όσον αφορά στη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων από την 1η Σεπτεμβρίου του 2021.

Διακοπή ύδρευσης στην περιοχή της Αμφιθέας την Παρασκευή 23/07 λόγω έργων

Διακοπή ύδρευσης στην περιοχή της Αμφιθέας την Παρασκευή 23/07 λόγω έργων

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει ότι την προσεχή Παρασκευή 23/07, θα υπάρχει ολιγόωρη διακοπή ύδρευσης στην περιοχή της Αμφιθέας λόγω εργασιών

για την αντικατάσταση μέρους του δικτύου ύδρευσης.
Η διακοπή θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και παρακαλούμε για την υπομονή σας

Βλάβη στο Δίκτυο Ύδρευσης στη Δ.Ε Κομποτίου

Βλάβη στο Δίκτυο Ύδρευσης στη Δ.Ε Κομποτίου


Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει ότι λόγω σοβαρής βλάβης που υπέστη απόψε το δίκτυο ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Κομποτίου,

ορισμένες περιοχές θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα λειψυδρίας

απόψε Κυριακή 18/07 και την Δευτέρα 19/07.

Συνεργεία του δήμου μας ανέλαβαν να διορθώσουν το πρόβλημα και μέχρι να συμβεί αυτό, ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας.

Η "Διαχείριση Βιοαποβλήτων" του Δήμου Ν. Σκουφά, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη"

Η

Ένα ακόμη μεγάλο έργο ετοιμάζεται να υλοποιήσει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά ο οποίος πρωτοπορεί στον τομέα της ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα, το έργο «Διαχείριση Βιοαποβλήτων Δήμου Ν. Σκουφά» εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος - Προαγωγή της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων»
Το συγκεκριμένο έργο αφορά την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού και δράσεις ευαισθητοποίησης για την υλοποίηση δράσεων Διαχείρισης Βιοαποβλήτων.

«Φιλελληνια 2021». Οι εικόνες από το Πέτα, ταξίδεψαν στον κόσμο

«Φιλελληνια 2021». Οι εικόνες από το Πέτα, ταξίδεψαν στον κόσμο

Υπό την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η καθιερωμένη τελετή «Φιλελλήνια» από τον Δήμο Νικολάου Σκουφά, προς τιμήν των πεσόντων φιλελλήνων της «Μάχης του Πέτα».

Περισσότερα Άρθρα...

Πρόσφατα Άρθρα