Δελτία Τύπου

Ενημερωτική ημερίδα: «Επενδύσεις ενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το μέτρο 5.1 του ΠΑΑ 2014-2020 που αφορά «Επενδύσειςενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

Το Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Δήμο Νικολάου Σκουφά, στα πλαίσια δημοσιοποίησης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για το Υπομέτρο 5.1  «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων», θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα

την Πέμπτη 24-05-2018

στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας Νεοχωρίου του Δήμου Νικολάου Σκουφά στις 11.30 π.μ.

Επίσκεψη του Δημάρχου Νικολάου Σκουφά στην πρεσβεία της Ουκρανίας

    Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2017,στην Ουκρανική πρεσβεία, με τη σύμβουλο της πρεσβείας ,κ. Natalia Kosenko και την επικεφαλή του Εμπορικού και Οικονομικού Τμήματος της πρεσβείας, κ. Anna Tisenko.

Συνάντηση του Δημάρχου Νικολάου Σκουφά με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Συνάντηση του Δημάρχου Νικολάου Σκουφά με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

 

 

    Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2017, με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λυδία Κονιόρδου.

   Συζητήθηκαν θέματα Πολιτισμού που αφορούν το Δήμο καθώς είναι γνωστό ότι είναι ένας Δήμος που ξεχειλίζει από Ιστορία, ηρωισμό ,θυσία και μαρτύριο. Σπάνια συναντά κανείς Ελληνικό τόπο με σωρευμένη τόση Ιστορία, με τέτοια παρουσία στην ιστορική διαδρομή της περιοχής αλλά και της Πατρίδας μας.

Επιστολή του Δημάρχου Νικολάου Σκουφά προς τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς

Αναλυτικά, στην επιστολή του κ. Γιαννούλη προς την Τράπεζα επισημαίνονται τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Πληροφορηθήκαμε ότι δεκάδες  τραπεζικά καταστήματα σε όλη τη χώρα θα κλείσουν! Αυτό μας είπαν επιβάλλουν τα σχέδια αναδιάρθρωσης των τραπεζών, στα πλαίσια του εξορθολογισμού του κόστους λειτουργίας τους!
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα αγανάκτησης και πικρίας των συνδημοτών μου, επιθυμώ μαζί με αυτά να εκφράσω και την προσωπική μου διαμαρτυρία για την ουσιαστική κατάργηση του καταστήματος στο Κομπότι.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποδυναμώνεται καθημερινά και το κλείσιμο του καταστήματος θα  αποτελέσει την «ταφόπλακα» της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Νικολάου Σκουφά και της ευρύτερης περιοχής της Β.Δ Αιτωλοακαρνανίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση του Δημάρχου Νικολάου Σκουφά με τον Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση του Δημάρχου Νικολάου Σκουφά με τον Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Περισσότερα Άρθρα...